Het verschil tussen een SEO- en SEA-abonnement

Terwijl SEA zich richt op betaalde zoekresultaten gaat SEO om het verbeteren van jouw positie in de organische zoekresultaten. Hiermee verbeter jij de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Het klinkt aantrekkelijk om SEA te verkiezen boven SEO. De betaalde zoekresultaten staan immers bovenaan de zoekresultaten en dus presteer je hiermee beter, toch? Niet helemaal. Je bent nog altijd afhankelijk van het zoekwoord waarop je target en je dient jouw doelgroep te triggeren met pakkende copy. Bovendien zijn er mensen die bewust doorscrollen totdat ze de organische zoekresultaten hebben bereikt. Om deze redenen adviseren wij zowel SEO als SEA in te zetten.

Hoe onze SEA-pakketten jouw online vindbaarheid vergroten

Jij hebt een doel voor ogen en wil deze verwezenlijken door middel van een doelgerichte marketingstrategie. En jij niet alleen: die missie delen wij! Het team van Carefree Marketing bestaat uit strategen die verstand van zaken heeft. Wij kennen Google door en door. Zo zorgen wij voor een ijzersterke campagne en laten we je precies zien hoe onze acties omgezet worden in resultaat. Dat vertaalt zich in maandelijkse rapportages en regelmatig contact zodat jij zeker weet dat jouw advertentiebudget goed besteed wordt. Wel zo duidelijk, toch?

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Klinkt het scenario wat wij hierboven schetsen jou als muziek in de oren? Graag gaan wij dan met jou in gesprek om zo samen te kunnen kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Contact opnemen kan vrijblijvend door middel van ons contactformulier, vul deze in en dan spreken wij elkaar snel!

Tevreden relaties die u voor gingen