Hoe werkt linkbuilding precies?

De ene linkbuilding strategie is de ander niet, maar aan de essentie verandert niets. Je plaatst links in website teksten en gebruikt keywords om een signaal af te geven aan zoekmachines: gebruikers kunnen bij jou terecht voor antwoord op hun vragen. Als gevolg zal jij hoger ranken in Google. Jij en ik weten allebei dat jij de beste bent in jouw vak, maar daarmee ben je nog geen autoriteit. Het is beter dat een vegan blogger jouw vegan ijssalon tipt dan wij als online marketingbureau omdat jij relevante bezoekers aantrekt en daar veel meer bij gebaat bent en ook het algoritme van Google hecht hier waarde aan.

Linkbuilding als onderdeel van jouw online marketing strategie

Linkbuilding valt in het niet bij alles wat je nog meer kan doen om de aandacht van Google te krijgen. Al is het één van de top 3 ranking factoren waarop het algoritme van Google teksten rangschikt zijn er nog meer manieren om nieuwe bezoekers naar jouw website toe te leiden. Denk dan bijvoorbeeld aan de manier waarop jouw website in elkaar zit, de keywords die je hebt gekozen en de kwaliteit van de content die je maakt. Gelukkig hebben wij daar bij Carefree Marketing alle verstand van en zorgen we ervoor dat jij online het middelpunt van de aandacht wordt!

Laat jouw online marketing strategie aan Carefree Marketing over!

Ben je er klaar voor om de ranking van jouw website naar nieuwe hoogten te brengen? Om door jouw klanten opgemerkt te worden moet je zo hoog mogelijk in de zoekresultatenpagina van Google terecht zien te komen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Met een team rijk aan strategen zorgen wij er met een online marketing strategie voor dat jij jouw zakelijke doelen behaalt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier!

Tevreden relaties die u voor gingen