Over ons

“Ik haal mijn grootste voldoening uit iets moois creëren. Of dat nou iets nieuws is of iets bestaands; ik help jou je bedrijf nog mooier te maken.”

Over Carefree Marketing

Hoe het allemaal begon

Carefree Marketing is een online marketingbureau die jouw bedrijf graag helpt groeien in de onlinewereld. De regels hiervoor veranderen constant, waardoor het lastig kan zijn om hierop in te spelen en te blijven opvallen. Wij helpen jou hier graag bij. Ons team van onlinemarketingspecialisten bestaat uit enthousiaste mensen die elk hun eigen specialisme hebben, hierdoor kunnen we jouw online marketing tot de kern aanpakken. Het resultaat; vernieuwende en doeltreffende oplossingen.

Er zijn diverse online marketing opties die je kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Zoals zoekmachine adverteren (SEA), bijvoorbeeld via Google Ads (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing (SMM), e-mail marketing en conversie optimalisatie. Onze specialisten weten precies hoe ze dit moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf meer leads en/of sales en daarmee meer omzet gaat genereren. Dit wil jij toch ook?!

Wat ons onderscheid van andere online marketing bureaus?

Ons zul je niet horen zeggen dat wij “het beste online marketingbureau” zijn, er zijn namelijk genoeg marketingbureaus die deze zelfde diensten aanbieden. Echter, om ons te onderscheiden in deze concurrerende wereld zijn voor ons 3 kernwaarden van belang, namelijk:

Daarnaast vinden wij het belangrijk om de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Daarbij hebben we het liefste persoonlijk contact. 

Eerlijkheid

Wij zijn eerlijk in wat we doen. Bij ons krijg je geen mooie verhaaltjes en lange rapporten, maar krijg je inzicht in een overzichtelijk dashboard. Hierin staat realtime recente data van onder andere Google Ads, Google Analytics en Search Console.

Nuchterheid

Marketing in het digitale tijdperk kan behoorlijk wat vragen en onduidelijkheden met zich meebrengen, vooral wanneer er vaktermen gebruikt worden. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar we het over hebben als we een marketingstrategie voor jouw bedrijf opzetten en zullen het dan ook in gewoon Nederlands uitleggen. Wel zo prettig!

Samenwerkend vermogen

Samenwerken met ons voelt professioneel en vertrouwd. Bij ons heeft iedere marketeer zijn eigen specialisme, maar werkt iedereen graag samen om tot de beste resultaten te komen. Elke dag zet ons team zich vol passie en enthousiasme in om jouw bedrijf te laten groeien. Als jij groeit, groeien wij met jou mee. 

Wij geloven dat door het delen van onze kennis en ons te blijven verbreden we leidend in de markt blijven.

Haal ook meer uit jouw bedrijf met kwalitatieve online marketing

Of je nu een startup bent, een webshop hebt waarbij de bezoekers nog op zich laten wachten of jouw website simpelweg niet aan je verwachtingen voldoet. Dan ben je bij Carefree Marketing aan het juiste adres. Ons doel is om jouw bedrijf zichtbaar te maken op het internet.

Wij halen onze voldoening uit iets moois creëren. Daarbij maakt het niet uit of het om iets nieuws, of iets bestaands gaat: wij helpen jouw bedrijf nóg mooier te maken. Laten we samenwerken. Ons team gaat voor goud. Neem contact met ons op door het formulier te versturen of bel ons gewoon eens op en laten we kennismaken.