Een website met hoge SEO-waarde: en dan?

In één keer bovenaan in Google en die toppositie behouden zonder er wat voor hoeven te doen? Hoe verleidelijk dat ook klinkt, het verkrijgen van een hoge SEO-positie kost tijd. Eerst dient er een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd te worden zodat je weet waar jouw doelgroep naar zoekt. Op basis daarvan selecteer je keywords die je vervolgens terug laat komen in de teksten op jouw website. Wat je hierna doet? Dat is allesbepalend voor de prestaties van jouw website! Het bouwen van een SEO-proof website is dus een eerste stap, maar daarmee alleen ben je er niet.

SEO-strategie up-to-date houden om vindbaar te blijven

Als Google je eenmaal kan vinden, dan kunnen jouw potentiële klanten dat ook. Nadat jij jouw website opgeleverd hebt en hebt voorzien van content blijft Google in beweging. En niet alleen Google: ook jouw concurrenten hebben baat bij een betere vindbaarheid en daarom is het van belang om daar rekening mee te houden. Het is dan ook belangrijk om nieuwe content te blijven creëren, want op deze manier blijf je relevant, bouw je autoriteit op én verbeter jij jouw ranking in Google. Daarom gaat Carefree Marketing verder waar anderen afhaken. Behalve dat we een strategie vormen en jouw content up-to-date houden heb je iedere maand contact met een projectmanager die laat zien hoe jouw website presteert op gebied van SEO.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Carefree Marketing laat aan de hand van duidelijke rapportages zien hoe jouw website presteert zodat jij je bezig kan houden met hetgeen waar jij het beste in bent. Indien gewenst kunnen we zelfs jouw volledige online marketing uit handen nemen. Meer weten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen!