Hosting

Carefree marketing

Krachtige en betrouwbare hosting oplossingen

Wat heb je aan een goede website wanneer deze niet goed wordt gehost? Wij bieden je krachtige en snelle servers waar je op kan vertrouwen. Jouw website is in goede handen. Onze servers zorgen voor snelle laadtijden en worden technisch goed onderhouden voor de beste veiligheid.

Naast het veilig houden van jouw website op serverniveau, kunnen wij jouw website ook onderhouden. Denk hierbij aan het draaien van (dagelijkse) back-ups, het uitvoeren van updates, databaseoptimalisatie en het doorvoeren van aanpassingen.

Carefree marketing

Onze pakketten

De ene ondernemer is de andere niet: verschillende behoeften vragen om verschillende service. Daarom bieden wij de keuze uit de volgende vier pakketten:

Basic

12,99

ex btw p/m

Advanced

24,99

ex btw p/m

Business

34,99

ex btw p/m

Enterprise

59,99

ex btw p/m
Carefree marketing

Alle pakketten zijn inclusief:

Via ons kenniscentrum vind je veel duidelijke handleidingen die je helpen het beste uit je website en hosting te halen. Via ons klantenpaneel kun je jouw diensten terug vinden. Ook vind je hier een link naar jouw hostingpakket.

Zijn er technische issues waar je zelf niet uitkomt? Dan hebben we een handig ticketsysteem binnen in het klantenpaneel waarmee je onze hulp tegen een vast tarief kunt inschakelen.

Ben je al klant maar heb je nog geen inloggegevens ontvangen voor het klantenpaneel? Stuur dan een mailtje naar info@carefree-marketing.nl en dan maken we deze aan voor je.

Meedenken doen we graag:

Mail ons je technische uitdagingen op support@carefree-marketing.nl of je administratieve vragen op info@carefree-marketing.nl.