Diensten

Diensten

Tegenwoordig is het digitale tijdperk niet meer weg te denken, vooral voor bedrijven.

Mensen zoeken via Google naar een bedrijf die aansluit bij hun wensen en behoeften door middel van zoekwoorden in te toetsen. Wanneer jouw bedrijf niet specifiek ingericht is om beter te scoren op Google sta je eigenlijk al 1-0 achter. Hierdoor wordt het voor (potentiële) klanten lastiger om bij jouw bedrijf uit te komen. Er zijn veel verschillende punten waar je rekening mee dient te houden om ervoor te zorgen dat je online beter vindbaar wordt. Als je niet weet hoe je online marketing moet inzetten kan er behoorlijk veel op je afkomen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Bovendien kan online marketing behoorlijk wat vragen met zich meebrengen. Hoe zorg ik voor een goede opbouw en structuur van mijn website? Welke content gebruik ik om hoog te scoren in Google? Carefree Marketing neemt deze taak graag van je over en helpt de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, door online marketing op de juiste manier in te zetten. 

DIENSTEN

Hosting

Wat heb je aan een goede website wanneer deze slecht wordt gehost? Wij bieden je krachtige en snelle servers waar je op kan vertrouwen. Jouw website is in goede handen. Onze servers zorgen voor snelle laadtijden en worden technisch goed onderhouden voor de beste veiligheid.

Naast het veilig houden van jouw website op serverniveau, kunnen wij jouw website ook onderhouden. Denk hierbij aan het draaien van (dagelijkse) back-ups, het uitvoeren van updates, databaseoptimalisatie en het doorvoeren van aanpassingen.

1 op 1
Diensten

Webdesign

Het begint allemaal bij een professionele website die aantrekkelijk en betrouwbaar moet overkomen voor de klant. Het is vaak de website die de eerste indruk heeft én geeft. Het is het ultieme interactieve visitekaartje en die kan maar beter goed zijn. Wanneer wij jouw website mogen ontwikkelen denken wij na over 2 belangrijke aspecten: branding en connectie. De website moet jouw bedrijf uitstralen én het zal moeten verbinden met jouw doelgroep die je website bezoekt.

Je wil dat jouw websitebezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. De content die je daarop zet zal moeten aansluiten bij de vraag van de klant. Ons team denkt hier graag met jou in mee. Om een professionele website te maken bespreken we jouw visie, doelgroep, producten en-of diensten en eventuele aanvullende wensen. Met een website van Carefree Marketing ben je een stap dichterbij met wat je wilt bereiken.

Diensten

Logo & huisstijl

Met een goed ontworpen logo zorg je ervoor dat de interesse bij potentiële klanten wordt gewekt, waardoor ze meer willen weten over het bedrijf. Het is als het ware een eerste indruk. Wanneer het logo niet overeenkomt met wat jij als bedrijf wilt uitstralen, kun je potentiële klanten al verliezen voordat je ze überhaupt hebt gesproken. Wat belangrijk is voor het ontwerpen van een goed logo of huisstijl is dat het aansluit bij jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken. Onze professionals helpen je graag bij het ontwerpen hiervan

DIENSTEN

Online Marketing

Online marketing is cruciaal voor bedrijven die willen groeien en slagen in het digitale tijdperk. Met SEO en SEA kun je ervoor zorgen dat je website gemakkelijk vindbaar is en gericht adverteren op je doelgroep. Door gebruik te maken van analytics tools, kun je de prestaties van je online marketingstrategieën meten en optimaliseren. Zorg er dus voor dat je online marketing op orde is om succesvol te zijn in de huidige digitale economie

Analyzing marketing tools
DIENSTEN

SEO-abonnement

In één keer bovenaan in Google en die toppositie behouden zonder er wat voor hoeven te doen? Hoe verleidelijk dat ook klinkt, het verkrijgen van een hoge SEO-positie kost tijd. Eerst dient er een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd te worden zodat je weet waar jouw doelgroep naar zoekt. Op basis daarvan selecteer je keywords die je vervolgens terug laat komen in de teksten op jouw website. Wat je hierna doet? Dat is allesbepalend voor de prestaties van jouw website! Het bouwen van een SEO-proof website is dus een eerste stap, maar daarmee alleen ben je er niet.

 

DIENSTEN

SEA-abonnement

Zoekmachine adverteren, beter bekend als SEA, is één van de krachtigste manieren van online adverteren. Met Google Seach Ads kom je namelijk in beeld op Google.nl op het moment dat iemand zoekt naar datgene wat jij aanbiedt. Dit houdt in dat je betaalt om je website of product te laten zien in zoekresultaten, geselecteerd in de vorm van een advertentie. Dit kunnen tekstadvertenties zijn, beeldadvertenties, video’s en meer. Het doel van SEA is om snel verkeer naar een website te genereren om zo snel meer leads en/of sales te genereren. Hierbij is het belangrijk dat de juiste doelgroep bereikt wordt.

DIENSTEN

Linkbuilding

Wanneer de gehele top 10 in Google geoptimaliseerd is, wat bepaalt dan dat de één op positie 1 staat en de andere op positie 10? Linkbuilding kan hier het grote verschil in maken. Linkbuilding houdt in dat je links verzamelt naar jouw website van andere relevante websites, zonder hier een link voor terug te plaatsen. Waarbij vroeger kwantiteit goed genoeg was, is het tegenwoordig belangrijk dat de links van (zeer) hoge kwaliteit zijn.